diciembre 2013

31 Dic de 2013

Escapada de reis a Andorra

Els viatges d’esquí s’han convertit en una de les escapades d’hivern preferides per famílies amb nens i joves estudiants, ja que ens permeten gaudir a la vegada de l’esport de neu i dels millors indrets naturals del nostre país. Amés, les endorfines que produïm a l’hora de practicar esquí o snowboard ens permeten recarregar energies per a la tornada a l’escola o per a l’inici d’un nou any.

Hotel Coma Bella, especial esportistes d'hivern

A l’Hotel Coma Bella han desenvolupat un concepte d’hotel de neu que s’adapta totalment a les necessitats dels esportistes i dels viatgers que volen descobrir els millors racons de les muntanyes d’Andorra. En primer lloc, l’Hotel Coma Bella gaudeix d’una localització ideal, a uns 30 minuts de les estacions d’esquí d’Encamp, i a més disposa d’un aparcament gratuït i de fàcil accés.

L’Hotel Coma Bella ha creat també una sèrie de serveis per a esportistes, tan pels amants dels esports de neu com dels esports d’estiu, i amés disposa d’una sèrie de facilitats pels viatgers de negocis, com internet gratuït, una sala de reunions, fax o premsa internacional diària.

Aquest hotel és perfecte per viatjar amb nens, ja que amés de disposar de jocs pels més petits de la casa, està situat a uns cinc kilòmetres de Naturlandia, on els nens podran gaudir d’un viatge en trineu a través del “Tobotronc”, una atracció que recorre més de 5 kilòmetres de les muntanyes d’Andorra i La Rabassa.

Hotel Coma Bella, Excursions